Το καλάθι μου ( 0 προϊόντα / 0 € )
Τηλέφωνο : 2105025348
Κατηγορίες προϊόντων
 
< Πίσω
Συσκευές Υγείας

Digital therapy machinΕe DTM-250

Κανονική τιμή πώλησης :
77,60
Αγορά από το Internet : 55,40
κερδίζετε : 22,2
Κωδικός (SKU) : 8010178 Άμεσα διαθέσιμο
Κατασκευαστής : Ereiter Electronics & Technology

Θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι σχετικά με το προϊόν ?

Ονοματεπώνυμο :  
e-mail :    
Ερώτημα :  

Παραγγελίες On Line

Digital therapy machine

Νέας γενιάς συσκευή βελτίωσης της υγείας, βασισμένο στη θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης Meridians και Vessels, στην ηλεκτροβιολογία, στη φυσική και στη μοντέρνα μικροηλεκτρονική τεχνολογία σε συνδυασμό με την Κινεζική πρακτική. Το προϊόν αποτελεί επίσης μια οικογενειακή και ατομική θεραπευτική συσκευή, από τις πιο εξελιγμένες, με υψηλότατο επίπεδο εφαρμογής και άριστη επίδραση στην αντίδραση του σώματος, ως αποτέλεσμα του συνδυασμού επτά θεραπευτικών μεθόδων, ανάμεσα στις οποίες είναι slow stroke, united stroke, μασάζ, βελονισμός, απολέπιση, βεντουζάρισμα, χαμηλή πίεση αίματος.

Ενεργώντας στα κύτταρα των μυών, στα νεύρα, στα όργανα και στους ιστούς μπορεί να παράγει ασθενές ρεύμα. Εξαιτίας ορισμένων αλλαγών σε βιολογικά ηλεκτρόνια, είναι σχεδιασμένο για τους ζωντανούς οργανισμούς. Η ζωή των ανθρώπων δεν μπορεί να ξεφύγει από την βιο-ηλεκτρονική κίνηση, η οποία διατηρεί μια σχετική ισορροπία μέσα στην ανισορροπία. Σύμφωνα με τη θεωρία των channels and collaterals στην κινεζική ιατρική, η ανισορροπία της βιολογικής αλυσίδας προκαλεί δυσφορία και πόνους στο σώμα.

Δια μέσου της υψηλής και προηγμένης ψηφιακής τεχνολογίας, τα μικροηλεκτρονικά προγράμματα παραγωγής συνθέτουν επτά υψηλά ενεργειακά βιολογικά ηλεκτρονικά ρεύματα που επιδρούν απευθείας σε σημεία στην επιφάνεια του σώματος ή σε μη καθορισμένα σημεία της προσβαλλόμενης περιοχής. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αίσθηση βελονισμού δια μέσω της (lifting=) ανύψωσης, διατηρώντας και στροβιλίζοντας τις βελόνες βελονισμού, το ερέθισμα μπορεί να έχει αντιφλεγμονώδη δράση και υποχώρηση του πρηξίματος αναστέλλοντας τα (sympathetic=) συμπονετικά νεύρα, διαστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία, προάγοντας την κυκλοφορία του αίματος και ενδυναμώνοντας τα φαγο κύτταρα των viscous και των ιστών. Ταυτόχρονα, υψηλής ενέργειας ηλεκτρονικός παλμός μπορεί να διεγείρει τους νευρομυόνες και το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης μπορεί να επιδράσει αποτελεσματικά ανακουφίζοντας από την κούραση καθώς επίσης και να χειριστεί την παράλυση και την καταστροφή των (peripheral=) περιμετρικών νεύρων.

Σε συνδυασμό με τη θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης Meridians και Vessels, η μοντέρνα ήλεκτρο βιολογία, η φυσική, η μέθοδος μείωσης της πίεσης του αίματος ελευθερώνει αυτόματα τα υψηλά βιοηλεκτρικά ρεύματα στο κανάλι πίσω από το αυτί σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε συγκεκριμένη ποσότητα χρησιμοποιώντας άμεσα τα βιοηλεκτρόνια του σώματος και μέσω φυσικών θεραπευτικών μεθόδων. Αυτή η αυτόματη απελευθέρωση βιοηλεκτρονικού ρεύματος εξισορροπεί βαθμιαία τα βιοηλεκτρόνια του σώματος και έτσι μειώνει την πίεση του αίματος.

Χαρακτηριστικά:

1. Εφαρμοσμένη με την ψηφιακή τεχνολογία, η μονάδα αυτή μεταφέρει τους φυσικούς παράγοντες που είναι απαραίτητοι για τον ανθρώπινο οργανισμό σε ακριβή ψηφιακά σήματα και διεξάγει ολοκληρωμένη θεραπεία μέσω του υπολογιστή με βάση τις απαιτήσεις του σώματος. Με τον τρόπο αυτό, η θεραπευτική ακρίβεια μπορεί να εξασφαλιστεί και η θεραπευτική αποτελεσματικότητα μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά.

2. Εξοπλισμένο με μεγάλου μεγέθους οθόνη LCD, κατά την οποία η ένταση, οι λειτουργίες, ο θεραπευτικός χρόνος μπορούν να αναγράφονται ευκρινώς στην αγγλική γλώσσα.

3. Το μοναδικό κουμπί θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξει αμέσως το μήκος του παλμού εξόδου έτσι ώστε το θεραπευτικό αποτέλεσμα να πάει βαθιά στο δέρμα και τη σάρκα, προσφέροντας μεγαλύτερη ικανοποίηση.

4. Η θαυμάσια σύνθεση κυματομορφής σας αφήσει να αισθανθείτε μια μεγαλειώδη αίσθηση, μασάζ, βελονισμού και χειραγώγησης, stoke, βεντουζάρισμα και απολέπιση.

5. Ειδική λειτουργία ανοσοθεραπείας.

6. Ασθένειες όπου εφαρμόζεται

Συμπτώματα όπως δύσκαμπτος ώμος, νευρική παράλυση, νευραλγία, πόνος στην κνήμη, κούραση σε όλο το σώμα, στο στομάχι, βαρύ κρυολόγημα, πόνος στον αυχένα, περιαρθρίτιδα, πονόδοντο, υψηλή αρτηριακή πίεση, χαμηλή αρτηριακή πίεση, ατονία, χαμηλή σεξουαλική ικανότητα, ακανόνιστη έμμηνο ρύση, διάφορες οξείες χρόνιες ασθένειες κλπ

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, προτίμησαν επίσης τα παρακάτω προϊόντα :
Copyright © 2004 - 2015 - FiltrOzon Shop - All rights Reserved
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.