Το καλάθι μου ( 0 προϊόντα / 0 € )
Τηλέφωνο : 2105025348
Κατηγορίες προϊόντων
 

Εταιρεία - Επικοινωνία | FiltrOzon Shop

Το Φίλτρα Νερού - Συσκευές Όζοντος | FiltrOzon Shop ιδρύθηκε από μία ομάδα ανθρώπων, καταξιωμένων επί πολλά χρόνια, στον χώρο των Συστημάτων Επεξεργασίας Νερού, των Φίλτρων Νερού, των Συσκευών παραγωγής Όζοντος, των Συσκευών βελτίωσης της Υγείας και της ποιότητας της Ζωής.

Σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές, τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα της, και ως κατάστημα ηλεκτρονικού - διαδικτυακού εμπορίου, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

Η φιλοσοφία του Φίλτρα Νερού - Συσκευές Όζοντος | FiltrOzon Shop, βασίζεται στην ταχύτατη εξυπηρέτηση και την παροχή εναλλακτικών λύσεων στους πελάτες του, και το άμεσο SERVICE σε οποιαδήποτε περίπτωση χρειάζεται.

Το Φίλτρα Νερού - Συσκευές Όζοντος | FiltrOzon Shop είναι πάντα δίπλα σας για υποστήριξη και μετά την πώληση.

.

.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους:

 1. Κάνοντας την παραγγελία τους ηλεκτρονικά και να παραλάβουν την παραγγελία τους, με courier στη διεύθυνση που επιθυμούν (στις τιμές με την ένδειξη "Αγορά από το Internet"), σύμφωνα με τους όρους παραγγελίας και παραλαβής.
 2. Κάνοντας την παραγγελία τους ηλεκτρονικά και να παραλάβουν την παραγγελία τους, από τα την εταιρεία μας (στις τιμές με την ένδειξη "Αγορά από το Internet"), Σε αυτή την περίπτωση, η παραλαβή γίνεται από την εταιρεία, μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση, κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ώρες 13:00 έως 14:00.
 3. Απευθείας, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ηλεκτρονική παραγγελία, επισκεπτόμενοι την εταιρεία μας (στις τιμές με την ένδειξη "Κανονική τιμή πώλησης"). Πελάτες που προσέρχονται στην εταιρεία απευθείας, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ηλεκτρονική παραγγελία, δεν απολαμβάνουν της τιμής "Αγορά από το Internet", εάν μετά την αποχώρησή τους, παραγγείλουν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

.

Σημείωση: Οι τιμές με την ένδειξη "Αγορά από το Internet", αφορούν μόνο πελάτες που εξηπηρετούνται κάνοντας την παραγγελία τους ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας (το οποίο με τον τρόπο αυτό έχει χαμηλά λειτουργικά έξοδα, γιαυτό και προσφέρει τις τιμές αυτές) και παραλαμβάνοντας την συγκεκριμένη παραγγελία τους, είτε με courier, είτε απο την εταιρεία. Για παραλαβές απο την εταιρεία, αφαιρούνται τα έξοδα αποστολής.

Οι πελάτες που εξυπηρετούνται απ΄ ευθείας, προσερχόμενοι στην εταιρεία, εξηπηρετούνται κανονικά από το προσωπικό μας, αλλά δεν μπορούν να απολαμβάνουν τις προνομιακές τιμές, εάν στη συνέχεια επιλέξουν ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία.

Για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας, δεν απαιτείται εγγραφή χρήστη, αλλά μετά την λήψη της ηλεκτρονικής παραγγελίας, γίνεται απαραίτητα τηλεφωνική επιβεβαίωση, από εκπρόσωπο μας και ενημέρωση για ημέρα αποστολής, όταν πρόκειται για αποστολή, ή ενημέρωση για ημέρα παραλαβής, όταν πρόκειται για παραλαβή, από την εταιρεία μας.

.

.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας cash on delivery (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ): Πληρώστε τον υπάλληλο της Courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

  Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα λογαριασμό μας, στις ακόλουθες τράπεζες:
  * EUROBANK
  * ΕΘΝΙΚΗ
  * ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 • Με χρέωση της Πιστωτικής σας κάρτας.
 • Πληρωμή μέσω PayPal.
 • Με μετρητά, όταν πρόκειται, για παραλαβή απο την εταιρεία μας.

.

.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ - ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ:

Οι αποστολές - παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα, γίνονται με Courier.

.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Νέστορος 39 και Αγίας Τριάδος 18 - Ίλιον

( Είσοδος από Αγίας Τριάδος 18 - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ )

Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 14:00

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 50 25 348 (κλήσεις χωρίς απόκρυψη αριθμού)

Email: filtrozon@gmail.com

Copyright © 2004 - 2015 - FiltrOzon Shop - All rights Reserved
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.